Toernooien

30 mei 2015 DTK Benefiet Toernooi

 

Op zaterdag 30 mei organiseert DTK ’70 voor het eerste jaar het DTK BENEFIET TOERNOOI.
Dit jaar zal de donatie geheel aan het gevecht tegen kanker en het herstel van INEZ KWINT ten goede komen.
Inez is in het najaar van 2008 bij ons komen spelen in de jeugd. Na het voorjaar van 2009 is ze even gestopt, maar al vrij snel daarna werd ze trouw lid van onze vereniging.


Langzamerhand ontplooide ze zich tot een goede speelster en groeide zelfs door naar het tweede team. Inmiddels heeft Inez alweer een tijdje haar B licentie. Inez is een gemotiveerd en actief lid binnen onze vereniging. Zelfs nu, wanneer haar ziekte het toelaat, is ze nog regelmatig te vinden in de sporthal.

Inez is geboren op 10 februari 2000. We hebben Inez gekozen naar aanleiding van haar ziekte en de hoge kosten die hiermee helaas gepaard gaan.


Het DTK BENEFIET TOERNOOI zal plaatsvinden op zaterdag 30 mei 2015 van 9.00 uur tot 18.00 uur in Sporthal De Zon te Klazienaveen. Elke deelnemer speelt een meerkamp en alle wedstrijden worden zoveel mogelijk ingedeeld op ieders niveau. Voor elke deelnemer is er een attentie en voor de winnaars een prijs na afloop van het toernooi.

 

Naast de wedstrijden zullen er diverse versnaperingen verkrijgbaar zijn in de kantine en leuke kansspelen met aantrekkelijke prijzen, waarvan uiteraard de opbrengst ook naar het goede doel gaat. Mocht je niet in staat zijn om te komen of deel te nemen maar toch een bijdrage willen leveren dan is een donatie uiteraard altijd welkom! Je
kunt dit doorgeven en/of betalen aan Gert Woelders. Samen kunnen we zorgen dat we uiteindelijk een mooi bedrag bij elkaar krijgen.


Deelname aan het DTK BENEFIET TOERNOOI kost € 10,- en dit bedrag gaat volledig naar de onkosten voor

INEZ KWINT.