Wedstrijdverslagen

 

De 1e competitiewedstrijd werd thuis door TTV-Aktief in Winsum gespeeld tegen “Actief” uit Eelde. In deze openingswedstrijd van het seizoen, speelden Chris, Thomas en Daniel. Deze spelers van TTV Aktief Winsum lieten er geen gras over groeien: er werd met 9-1 gewonnen. Chris won 2, Thomas en Daniel wonnen ieder 3. Chris won samen met Daniël het dubbelspel. Dit is een erg goede start van het seizoen. Dat smaakt naar meer! Houd je ook van wedstrijdspel, dan ben je van harte uitgenodigd om je bij onze club aan te sluiten op donderdagavond. We kunnen wel een extra team gebruiken.   (klik op de foto voor vergroting)

    


 

De 2e wedstrijd in de 2e klasse groep A van TTV Aktief Winsum. Een uitwedstrijd tegen Midstars uit Middelstum. De competitiespelers van TTV Aktief waren Dan Sadyrkulov, Thomas Kuziemski en Daniël Dekker. Het is altijd een uitdaging om tegen Midstars te spelen. Onze jeugdspeler Dan was één partij dichtbij, maar kon de wedstrijd net niet winnen. Daniël won 3 wedstrijden en Thomas lijkt in de vorm van zijn leven. Hij won ook 3 wedstrijden. Daniël en Thomas wonnen samen ook het dubbelspel. Zo kwam een winst van 7-3 tot stand. Dit is een goede uitslag richting het kampioenschap.   (klik op de foto voor vergroting)

    


 

De 3e wedstrijd in 2e klasse groep A, was een uitwedstrijd tegen Oldambt 2 uit Finsterwolde. Dit team is naar alle waarschijnlijkheid onze directe tegenstander voor het kampioenschap. Er speelden Daniël Dekker, Thomas Kuziemski en Dan Sadyrkulov. Daniël won zijn 3 wedstrijden, daarnaast won Thomas één wedstrijd en Dan ook één. Daniël en Thomas wonnen ook het dubbelspel. Zo kwam er een 6-4 overwinning tot stand. Een zeer sterke prestatie. Wij zijn nu koploper met 3 punten voorsprong op Oldambt.

    


 

Grandioos spel van 🏓 TTV Aktief! De 4e wedstrijd thuis, TTV Aktief Winsum tegen Argus uit Harkstede. Daniël Dekker, Thomas Kuziemski en Dan Sadyrkulov speelden de sterren van de hemel. Er werd met 9-1 gewonnen. Daniël Dekker 3 keer winst, Thomas Kuziemski 3 keer winst en Dan Sadyrkulov 2 keer winst. Daniël en Thomas wonnen ook samen het dubbel. TTV Aktief staat hiermee boven aan; 5 punten vóór op de nummer 2. Als het zo doorgaat dan gaat het richting het kampioenschap.

    


 

Sterk team TTV-Aktief!🏓 De 5e wedstrijd is een thuiswedstrijd in Winsum. GTTC Groningen speelde tegen de TTV Aktief spelers Daniel Dekker, Thomas Kuziemski en Dan Sadyrkulov. Er werd goed gespeeld en een enorme overwinning behaald van 9-1. Thomas en Daniël haalden elk 3 keer winst en Dan won 2 keer. Thomas en Daniël wonnen samen ook nog het dubbelspel. Dan Sadyrkulov ontwikkelt zich, als jongste van het TTV Aktief team, tot een steeds betere speler, wat erg goed is. TTV Aktief is opnieuw 1 punt uitgelopen op de nummer 2. Daarmee is er op de helft van de competitie nu 6 punten voorsprong. Het lijkt nu werkelijk richting het kampioenschap te gaan.